Op 16 maart 2017 organiseren de Stichting 3Di, Stelling Hydraulics, Nelen & Schuurmans en Deltares een 3Di Kennisdag voor hydrologen, beleidsmedewerkers, crisismanagers en ontwerpers.

3Di Kennisdag 16 maart 2017

We gaan tijdens de Kennisdag vooral in op het werken met 3Di, de daarvoor beschikbare tools, het cursusaanbod en de ervaringen van de gebruikers. Eerst praten we u kort bij over de laatste ontwikkelingen m.b.t .het modelleren met 3Di door adviseurs en waterbeheerders, over 3Di en Deltares, en de 3Di Programma Raad. Natuurlijk ontbreken ook de nieuwe ontwikkelingen niet. Na de lunch kunt u participeren in de workshops. Het programma is gevarieerd. Er zijn workshops voor crisis managers, planvormers, beleidsmedewerkers en hydrologen/modelleurs. Afsluiten doen we met een borrel tijdens de 3Di Pubquiz.

Wij hopen u op 16 maart te ontmoeten!

Plaats: Het Spoorwegmuseum, Utrecht

Kosten: 125,- euro excl. btw